Time flies when you're having fun

Hallo allemaal!

Hier weer even een berichtje van Down Under. Het is hier zondagochtend en ik begin voorzichtig te geloven dat de lente nu echt gaat komen. Het is hier nu lekker zonnig en fris, maar 's middags betrekt het steeds en gaat het regenen. Maar nu is het in ieder geval niet meer de hele dag koud en nat! :-)

De week is weer snel voorbijgegaan! Lekker gewerkt, de eerste paper ligt nu bij alle co-auteurs, dus dat is fijn. Ik ben nu 4 weken aan het werk, het schiet al op. Ook deze week weer genoeg andere leuke dingen gedaan, zoals een dagje met een collega uit lunchen, vrijdagavond DVD's gekeken met de mensen uit huis en gisteren met drie meiden uit het huis op stap: we gingen eerst koffie drinken in de Royal Arcade, een vrij krap steegje/staatje, overdekt, en in VItcotiaanse stijl, dat bekend staat om de gezellige en lekkere restaurantjes. Een gezellig begin van het weekend! En daarna gingen we naar het Mooncake festival, meer aan de rand van Melbourne. We hadden gehoord dat het een Aziatisch festival was, met mooie lampionnen en zo, maar het bleek een grote verzameling van eettentjes te zijn! En in Azie eten ze echt alles, van inktvisballetjes op een stokje tot gemarineerde varkensoren... Maar vooral de drankjes waren echt bizar: in de meest fluoriserende kleuren en smaken en overal zitten gelatine bolletjes in, daar zijn ze gek op. Ik heb een slokje geproefd, maar het is echt smerig! Net of je iets drinkt dat bedorven is en waar klontjes in gekomen zijn..... En het liefst in neongroen of zuurstokroze, niet voor mij. :-) We hebben in ieder geval onze ogen uitgekeken en ook nog wat van de meer gangbare etenswarengeproeft. :-) Een erg gezellige dag in ieder geval.

Vandaag een beetje ontspannen en uitrusten en mijn praatje oefenen, want woensdag moet ik het geven! DInsdag vertrekken Ashleigh en ik naar Sydney voor het congres, tot vrijdag. Woensdag is mijn Grote Dag, niet alleen omdat ik dan een praatje moet geven, maar ook omdat Klaas en ik dan officieel 10 jaar samen zijn! :-D

Wel een beetje gek dat we dat niet samen kunnen vieren, maar dat halen we over een maand zeker in.

Al met al gaat het hier dus nog steeds prima. Ik hoop dat het met iedereen Up There ook goed gaat en wens jullie vanaf hier allemaal het beste! Veel groetjes en tot weblogs/mails/skypes/ziens!

liefs Hanneke

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer