Back in Sydney

Ha allemaal!
Hier even een korte update van vorige.week. Vorige week had ik de luxe dat ik naar een congres in Sydney mocht! Dinsdag dus met Ashleigh (collega) naar Sydney gevlogen, welgeteld een uur. Toch een stuk sneller dan een busreis van 12 uur (maar wel minder leuk)! We waren aan het begin van de avond in ons hotel, dat 50 m van het conferentie centrum bleek te zijn.... De conferentie was in het Sheraton hotel (jaiks!! chique!!!) dus de catering was in orde! :-) De conferentie was erg leuk en interessant, niet al te groot en dus mooi overzichtelijk. De eerste dag had ik mijn praatje, ik was erg zenuwachtig!! Tot de dame voor mij in mijn sessie echt de vreslijkste presentatie ooit gaf (niet aardig om te zeggen, ik weet het, maar het was echt zo!). Daardoor daalden mijn zenuwen meteen en ging het praatje erg goed! Ik kreeg leuke en enthousiaste reacties, dat is altijd leuk. 's Avonds zijn we met een hele groep uit eten geweest in de Rocks, een hippe buurt en hebben we getoast op KLaas en mij! :-) We kunnen het gelukkig al snel samen vieren....

De rest van de conferentie was ook erg leuk, en een stuk relaxter omdat ik niet meer zenuwachtig was. Donderdag hebben we laatste sessie geskipt (ahum) en zijn we naar Bondi Beach gegaan, waar we gegeten hebben aan de oceaan, aan het strand,tijdens de zonsondergang... heel erg mooi. Bondi beach is niet voor niets zo bekend, je kunt er prachtig surfen (ik niet natuurlijk, maar er waren veel mensen aan het surfen in de golven van wel 4-5 meter hoog....). En het water was een prachtige groen-turquooise kleur, prachtig!Tussendoor heb ik ook  nog met wat mensen een wandeling gemaakt door de botanische tuinen, prachtig! Alles was nu in bloei en overal hingen grote fruit bats in de bomen, een soort vleerhonden!! DIe maken een herrie.... :-)

Vrijdags weer terug gevlogen, hier is het vliegtuig echt gewoon deel van het openbaar vervoer...... Het was erg leuk om terug te zijn in Sydney, ik kende de weg nog best goed en kon zelfs mijn collega's een beetje rondleiden. :-) Sydney is toch wel echt anders dan Melbourne, dat kan ik nu beter zien. Het is wat chiquer dan Melbourne, meer 'posh' zoals ze hier zeggen. Melbourne is was meer laid-back en relaxed, maar Sydney is gewoon heel erg mooi. Het mooie weer hielp ook wel wat, moet ik zeggen. Terugkomen in een stad die je eerder bezocht hebt is altijd een beetje als het weerzien van een oude vriend, altijd leuk. Voelde me er meteen weer thuis, maar het grappige was dat ik dat ook weer had toen we weer terug waren in Melbourne. Een goed teken, denk ik!

Bedankt trouwens aan iedereen die me succes heeft gewenst of gefeliciteerd heeft met ons jubileum! Erg lief van jullie allemaal....!


Tot later,

Hanneke

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer